Clubkit

logo_clubkitBinnenkort starten wij als vereniging met Clubkit, hét online actieprogramma voor sportverenigingen! Met Sponsorballen gaan wij met z’n allen zorgen dat we ons clubdoel kunnen krijgen. Daarnaast maak je kans leuke prijzen.

Om deze actie tot een succes te maken, vragen we om je enthousiaste medewerking en leggen we graag uit wat de actie precies inhoudt.

 

Sponsorballen

Door het “Sponsorballen” programma van Clubkit kan iedereen eenvoudig meedoen en kunnen we met GV Olympia KFC op een leuke manier extra inkomsten voor onze vereniging binnenhalen, waarmee we verschillende handbal doelen kunnen bekostigen zoals bijvoorbeeld de voorbereiding. Via de speciale sponsorwebsite op http://www.gvolympiakfc.clubkit.nl zijn alle deelnemende teams en spelers te vinden.

 

Heb jij als eerste je tenue compleet?

Elke speler start in de kleedkamer, maar helaas nog zonder tenue. Door Sponsorballen à 5 euro te verzamelen laat je jouw persoonlijke ballenmeter vullen en krijg je een steeds completere outfit. Wanneer je outfit compleet is, ga je het veld op en begint je handbalcarrière met als uiteindelijk doel om een plek in het Nederlands elftal te bemachtigen!

Hoe werkt het?

Je krijg <datum> per e-mail jouw unieke inloggegevens om je karakter aan te passen. Eenmaal ingelogd kun je ook eenvoudig je Facebook koppelen en mails versturen aan familie, vrienden en bekenden. Verder kun je een eigen QR-code genereren en een persoonlijk machtigingsformulier uitprinten om het zo voor iedereen gemakkelijk en leuk te maken om jou en de andere leden te steunen. Dit is allemaal simpel te bedienen via je smartphone, tablet of computer.

 

Doe zo goed mogelijk je best! Naast de online mogelijkheden kun je ook nog steeds met het machtigingsformulier op een verjaardagspartijtje rondgaan. Kortom genoeg mogelijkheden om sponsors te vinden en een mooie prijs te winnen!

Je inzet is van groot belang. Samen zorgen we ervoor dat we er een leuke en spannende verenigingsactiviteit van maken!

 

Kijk snel op http://www.gvolympiakfc.clubkit.nl

 

 Veel plezier en succes met het verzamelen van zoveel mogelijk Sponsorballen!