Opstarten Jazzdans

De jazzgroepen:

 • 6 t/m 9 jaar
 • 9 t/m 13 jaar
 • 13 t/m 16 jaar

Zoals we als vereniging steeds aangeven vinden we het belangrijk dat iedereen gezond en in beweging blijft. Om deze reden willen we ook weer starten met het geven van lessen. Na zorgvuldig overleg met zowel gemeente, school als onze eigen trainsters, hebben we besloten om weer te starten met de jazzlessen. Vooralsnog starten wij alleen op de woensdagavond (13 t/m 16 jaar) en zaterdagochtend (6 t/m 9 en 9 t/m 13 jaar).

Zorgvuldigheid staat bij ons voorop. De uitgangspunten die wij zullen hanteren zijn:

 1. Voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop !
 2. Iedereen houdt zich aan de gemaakte afspraken.
 3. We hanteren de richtlijnen van verantwoord sporten opgesteld op basis van advies RIVM / NOC-NSF / KNGU (zie website).
 4. De jazzlessen vinden plaats in de buitenlucht en wel op het schoolplein. Bij slecht weer gaan de lessen niet door.
 5. Wanneer een kind wil deelnemen aan de les, dient deze vooraf bij de trainster te worden aangemeld.
 6. Kinderen worden door ouders afgezet bij de ingang van de gymzaal. Kom met slechts één ouder. De kinderen lopen door de gang en de gymzaal rechtstreeks naar het schoolplein.
 7. Ouders hebben géén toegang tot zowel de gymzaal als het schoolplein. Er staat een vrijwilliger bij de ingang om hierop te handhaven.
 8. De ingang is 5 minuten voor aanvang van de les geopend en zal bij start van de les worden gesloten. Na aanvang is er géén toegang meer tot de les.
 9. De kleedlokalen en de toiletten zijn gesloten. Ga dus voor komst thuis nog even naar het toilet.
 10. Na afloop van de les lopen de kinderen rechtstreeks naar de uitgang. Ouders wordt verzocht de kinderen op te halen en meteen het plein te verlaten.
 11. We schudden geen handen, geven geen high-fives of boks.
 12. Was thuis voor en na de training goed je handen.
 13. Buiten sporten is toch net even anders dan de normale trainingen binnen. Gelukkig kan er buiten ook heel gevarieerd gesport worden. Denk wel voor de training even goed na over de kleding en schoenen die je aandoet. De kleding die je normaal in de zaal draagt, is waarschijnlijk op veel dagen nog te koud. Ook geldt voor buiten sporten dat schoenen echt nodig.
 14. Denk ook aan het meenemen van flesjes water, zonnebrand, zakdoekjes en andere  hulpmiddelen die je binnen normaal niet nodig hebt en/of normaal op de accommodatie te verkrijgen zijn. Tip: maak je haren goed vast zodat je zo min mogelijk aan je gezicht hoeft te zitten. 
 15. Doordat je trainer niet naast je kan staan bij het uitvoeren van bepaalde oefeningen, raden wij het aanleren van nieuwe elementen/bewegingsvormen dringend af. Voer alleen de oefeningen uit die je voldoende beheerst.   
 16. Planning    
Tijdstip
Wie
Wat
Woensdag
19:25 uurJazzgroep 13 t/m 16 jaarAankomst gymzaal, via gang en zaal direct naar schoolplein
19:30Training op het schoolplein
20.30 uurEinde training en direct naar huis
Zaterdag
09.55 uurJazzgroep 6 t/m 9 jaarKinderen worden door ouders afgezet bij ingang gymzaal
10.00 – 10.45 uurLes op schoolplein
10.45 – 10.50Kinderen worden door ouders opgehaald
10.55 uurJazzgroep 9 t/m 13 jaarKinderen worden door ouders afgezet bij ingang gymzaal
11.00 – 11.45 uurLes op schoolplein
11.45 – 11.50 uurKinderen worden door ouders opgehaald18. Dringend verzoek om je aan deze planning te houden. Te laat komen kan betekenen dat je niet kunt meedoen aan de les.

19. Vragen / opmerkingen? Neem dan contact op met de voorzitter van onze vereniging: Camiel Jacobs, 06-53535283.