GV Olympia KFC succesvol op LK Jazzdans

Onlangs nam Gymnastiekvereniging Olympia KFC Schinveld succesvol deel aan de Limburgse Kampioenschappen Jazzdans in Brunssum. De groep 13 t/m 16 jaar behaalde in de D categorie de 2de plaats. De overige groepen behaalden de volgende resultaten:

In de C categorie behaalde de groep 20 jaar en ouder een 3de plaats.
In de D categorie behaalde de groep 6 t/m 9 jaar een 4de plaats, de groep 9 t/m 13 jaar behaalde de 6de plaats.

De volgende wedstrijd voor de jazzdans groepen vindt plaats op zaterdag 11 april a.s.; de voorronde NK Jazzdans in Panningen.
Verder kunnen de jazzdans groepen nog uitbreiding gebruiken. Geïnteresseerden kunnen 1 maand lang gratis meedoen. Voor meer informatie over jazzdans kan men terecht bij bestuurslid Margret Offermans, telefoonnummer 045-5251949