5 Jaar Beekdaelen “Olympia-festival”

Gymnastiekvereniging Olympia KFC houdt dit jaar ‘5 jaar Beekdaelen Olympia-festival’. De activiteiten zijn verdeeld over diverse data. 

Tijdens de eerste activiteit komen de jongste leden aan bod. Op vrijdag 28 juni, om 17.00 uur is namelijk als onderdeel van het 5 Jaar Beekdaelen Olympia-festival het Nijntjes turnen voor de ruim 50 kleuters vanaf 3 tot 6 jaar die de vereniging telt. Na het tonen van hun kunnen, krijgen de kleuters een heus Nijntje-diploma. 

Dinsdag 2 juli zetten vanaf 18.00 uur de 60 jazzdansleden hun beste beentje voor in het kader van het 5 Jaar Beekdaelen Olympia-festival. De vijf groepen, in de leeftijd van 4 jaar tot 21 jaar geven demonstraties op moderne muziek. Zij volgen elkaar in een rap tempo op en maken er een fantastisch schouwspel van. Later in het jaar komen de andere leden aan de beurt.

Bij de activiteiten is iedereen van harte welkom om te komen kijken De locatie is BMV De Sjinskoel en de toegang is gratis.