GV Olympia KFC Schinveld naar NK Jazz 2015

Tijdens de onlangs gehouden voorronde voor de Nederlandse Kampioenschappen Jazzdans behaalde de groep 20 jaar en ouder (niveau C) een 1e plaats. Met dit mooie resultaat plaatste de groep zich voor de Nederlandse Kampioenschappen Jazzdans, die plaats zullen vinden tijdens de “Fantastic Gymnastics NK 2015”, op zaterdag 20 juni a.s. in de Ahoy in Rotterdam. Het is voor de derde keer in de geschiedenis van de verenging dat zij deelneemt aan de NK Jazzdans. Een resultaat om trots op te zijn!

GV Olympia KFC biedt supporters en aanhang de mogelijkheid om mee te gaan naar dit mooie evenement om de jazz meiden aan te moedigen. Voor de leden van de jazzgroep worden een aantal plaatsen in de bus gereserveerd, de overige plaatsen zijn vrij beschikbaar. Indien je graag mee gaat, meld je dan z.s.m. aan want “wie het eerst komt, die het eerst maalt”. Let dus op: Vol is vol!!!

Aanmelding voor de busreis kan uitsluitend via e-mail: secretariaat@gvolympiakfc.nl Wel vraagt de vereniging een bijdrage in de onkosten voor de busreis van € 10,- p.p. Entreekaarten voor de Fantastic Gymnastics 2015 kosten € 17,- per stuk en dient men zelf te regelen. Geadviseerd wordt, om deze in de voorverkoop te bestellen, zie hiervoor www.fantasticgymnastics.nl