GV Olympia KFC neemt deel aan turnontmoeting

Op zondag 8 november nemen meerdere groepen van de meisjes- en jongensgym van Gymnastiekvereniging Olympia KFC Schinveld deel aan de turnontmoeting, die wordt gehouden in de sporthal “Ter Waerden” te Landgraaf.

Alle groepen vertrekken om 15.30 uur gezamenlijk vanaf de gymzaal te Schinveld. Vanaf 16.00 uur is er de warming-up, om 16.30 uur de opmars en opening waarna aansluitend de wedstrijd begint. Om 17.40 uur volgt de bekendmaking van de prijzen.

De turnontmoeting, waarbij de Olympische gedachte “meedoen is belangrijker dan winnen” centraal staat, wordt georganiseerd door de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU), regio Limburg en is bestemd voor de recreatieve gymnasten die op deze wedstrijd hun oefeningen kunnen tonen aan een groot publiek.