Laatste activiteit in gymzaal voor 3FM Serious Request

Gymnastiekvereniging Olympia KFC Schinveld wil graag een bijdrage leveren aan het goede doel van Serious Request 2015. Het Glazen Huis dat dit jaar in Heerlen staat, verzamelt dit jaar geld voor kinderen en jongeren die leven in oorlogs- en conflictgebieden onder de meest extreme omstandigheden. Zij hebben daardoor weinig kans op scholing en ontwikkeling.

Aangezien de gymnastiekvereniging afscheid gaat nemen van de huidige gymzaal “Op de Berg”, wil ze dit combineren met de actie van Serious Request. Daarom organiseert GV Olympia KFC op zaterdag 19 december a.s. een demomiddag. Deze demomiddag bestaat uit een korte oefensessie in gymzaal “Op de Berg”, waarna er op verschillende locaties in Schinveld demonstraties zullen worden geven.

Naast het inschrijfgeld (€ 5,-) van de deelnemers wil GV Olympia KFC met behulp van het geven van deze demonstraties geld inzamelen voor Serious Request. Aan deze demomiddag kunnen alle leden van onze vereniging deelnemen!!

Aansluitend wordt er voor de oudere jeugdleden (vanaf 7 jaar) een mini-kamp georganiseerd door een slaapfeest te houden in de gymzaal. De kosten voor dit slaapfeestje bedragen € 7,50.

Leden die willen meedoen aan de demonstratiemiddag of het slaapfeest kunnen zich tot 12 december opgeven bij hun trainster.