Laatste activiteit in gymzaal voor Serious Request

Gymnastiekvereniging Olympia KFC Schinveld wil graag een bijdrage leveren aan het goede doel van Serious Request 2015. Het Glazen Huis dat dit jaar in Heerlen staat, verzamelt dit jaar geld voor kinderen en jongeren die leven in oorlogs- en conflictgebieden onder de meest extreme omstandigheden. Zij hebben daardoor weinig kans op scholing en ontwikkeling.

Aangezien de gymnastiekvereniging afscheid gaat nemen van de huidige gymzaal “Op de Berg”, wil ze dit combineren met de actie van Serious Request. Daarom organiseert GV Olympia KFC op zaterdag 19 december a.s. een demomiddag. Deze demomiddag bestaat uit een korte oefensessie in de gymzaal, waarna er tussen 16.00 en 18.00 uur op verschillende locaties in Schinveld demonstraties zullen worden geven. Het tijdschema van de demonstraties is als volgt:

16.00 uur: Demonstratie Bleekplaats
16.30 uur: Demonstratie Buurt Laevenweide
17.00 uur: Demonstratie Wilhelminaplein
17.30 uur: Demonstratie Bleekplaats
18.00 uur: Demonstratie Gymzaal

Naast het inschrijfgeld van de deelnemers wil GV Olympia KFC met behulp van het geven van deze demonstraties geld inzamelen voor Serious Request. Aansluitend wordt er voor de oudere jeugdleden een mini-kamp georganiseerd door een slaapfeest te houden in de gymzaal.