Megasportfestijn GV Olympia KFC

In het kader van haar 75-jarig jubileum organiseert gymnastiekvereniging Olympia KFC Schinveld op zondag 3 juli 2016 een speciale activiteit voor haar jeugdleden : een echt MEGA Sportfestijn!!!

Er zal een spectaculair spellencircuit (met o.a. een echte stormbaan en een escaperoom!!!) worden uitgezet, waar teams kunnen strijden om een waar kampioenschap waarbij leuke prijzen zijn te winnen. Het ochtendprogramma is bedoeld voor alle jeugdleden tot 7 jaar, het middagprogramma voor alle jeugdleden van 7 jaar en ouder.

Het sportfestijn vindt in en rond de gymzaal plaats. Het ochtendprogramma begint om 10.00 uur en eindigt omstreeks 12.00 uur. Het middagprogramma start om 14.00 uur en zal duren tot ongeveer 17.00 uur. Deelnemers dienen zich op te geven d.m.v. een inschrijfformulier.