Carnavalsavond GV Olympia KFC

Afgelopen zaterdag heeft Gymnastiekvereniging Olympia KFC Schinveld voor de zevenentwintigste keer haar jaarlijkse carnavalsavond voor de jeugd gehouden. Naast de vele jeugd en hun ouders waren ook Prins Maurice I en de Raad van Elf van carnavalsvereniging Sjilvend Alaaf en Jeugdprinses Kelly I en de Raad van Elf van de jeugdcarnavalsvereniging De Prengelkes aanwezig.

Voor alle aanwezige kinderen werd als verrassing een kazoo uitgedeeld. Zoals aangekondigd werd een verkiezing gehouden voor de bestverklede op deze avond. Ook dit jaar was het weer zeer moeilijk om tussen al die mooi verklede kinderen de mooiste te kiezen. Iedereen zag er geweldig uit. De jury vond na veel wikken en wegen en na een extra polonaise echter dat Stijn van Maris de best verklede was. Stijn ontving dan ook de trofee en een verrassing.

Foto’s van deze avond zijn te vinden op de fotopagina van deze verenigingswebsite.