Sint Nicolaas bezoekt Gymnastiekvereniging Olympia KFC

Sint Nicolaas 2016

Op vrijdag 24 november brengen Sint Nicolaas en enkele Gympieten een bezoek aan de jongste leden van Gymnastiekvereniging Olympia KFC Schinveld. De Goed Heiligman komt tussen 18.00 uur en 19.00 uur een kijkje nemen in de gymnastiekzaal van B.M.V. ‘De Sjinskoel’ te Schinveld.

Alle jongens en meisjes zullen op een speciaal opgebouwd toestellencircuit hun kunnen tonen. Verder krijgt elk lid van Sint Nicolaas een surprise. Ter ere van de verjaardag van de Sint mogen de jongens en meisjes een tekening of geknutseld cadeau aanbieden. Sint Nicolaas zal degene met de mooiste knutsel of tekening een prijsje schenken. Vergeet het cadeau niet mee te nemen!

De ouders worden verzocht hun kind(eren) om 17.50 uur te brengen en weer om 19.00 uur op te halen. Van de leden wordt verwacht dat zij het verenigingstenue dragen.