Joep I Prins van J.C.V. de Prengelkes

Joep Jacobs is op zaterdag 5 januari uitgeroepen tot Prins van J.C.V. de Prengelkes in Schinveld. Joep is voor ons geen onbekende, want hij is al jaren lid van de gymnastiekvereniging.

De 13-jarige Joep is brugklasser op het Sint-Janscollege in Hoensbroek. Carnaval vieren zit hem in het bloed; hij is al jaren lid van de jeugdraad en zijn vader was in 2002 Prins bij C.V. Sjilvend Alaaf. Zijn hobby’s zijn mountainbiken en carnaval. Daarnaast voetbalt hij bij R.K.S.V. Olympia en is hij natuurlijk lid van G.V. Olympia KFC.

Wij wensen Joep alvast een prachtig carnavalsseizoen toe. Op zaterdag 2 februari vind de receptie plaats in B.M.V. de Sjinskoel waar we Prins Joep I zullen feliciteren. Verder zal Prins Joep en zijn gevolg aanwezig zijn op onze carnavalsavond op zaterdag 23 februari.

Prins Joep: Alaaf!

Jeugdprins Joep I (Jacobs)