GV Olympia KFC start met ouder- en kindgym

SCHINVELD – Gymnastiekvereniging Olympia KFC start binnenkort met ouder- en kindgym. Ouder- en kindgym is bedoeld voor kinderen van 1,5 tot 3 jaar oud, die samen met papa, mama, opa, oma of een oppas willen gymmen in de gymzaal.

De lessen zijn gebaseerd op het Nijntje beweegdiploma, waarbij de kinderen door middel van wisselende activiteiten leren bewegen. Spelenderwijs leren de kinderen klimmen, klauteren, rollen, balanceren, springen en spelen met verschillend materiaal. Het kind begint ook al met het leren rekening houden met elkaar en het op zijn beurt wachten.

Voor ouders is het een ideale plek om andere ouders te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Tevens zijn de ouder- en kind gymlessen goed voor de relatie tussen ouder en kind doordat zij gedurende de gymles samen bezig zijn met verschillende activiteiten.

De lessen gaan plaatsvinden in BMV De Sjinskoel in Schinveld op vrijdag van 16.15 tot 17.00 uur. De eerste les is 13 september.