Turntrainer Frits Scholte stopt na 25 jaar

Na 25 jaar is Frits Scholte gestopt als trainer bij Gymnastiekvereniging Olympia KFC Schinveld. Op grond van zijn vele verdiensten is hij door het bestuur benoemd tot erelid van de vereniging en ‘trainer voor het leven’

Frits is een echte verenigingsman, die inmiddels als bijna 57 lid is van onze club, waarvan 25 jaar als trainer van jongensgroepen en minitrampoline springen. Daarnaast is hij altijd actief betrokken bij diverse activiteiten en ondersteunt hij beginnende trainers en is hij altijd beschikbaar om collega-trainers te vervangen. Ook was hij een verdienstelijk turner: zo maakte hij deel uit van de turnploeg die in 1975 en in 1979 Nederlands kampioen werd.

Frits blijft actief betrokken bij de vereniging, in een adviserende en ondersteunende rol. Hij wordt opgevolgd door Bryan Dohmen en Kelly Gelissen.