Jubileumfeest

Op zaterdag 17 en zondag 18 september houdt Gymnastiekvereniging Olympia KFC Schinveld onder het motto ‘al 75 jaar in beweging voor jong en oud’ activiteiten in het kader van haar 75-jarig bestaansfeest. Locatie: BMV De Sjinskoel aan de Kloosterlaan te Schinveld.
Groepsfoto GV Olympia uit 1942 Gymnastiekvereniging Olympia Keep Fit Combinatie is op 1 januari 1990 ontstaan uit een fusie tussen jongensgymvereniging Olympia en meisjesgymvereniging Keep Fit, waarbij de oudste oprichtingsdatum -die van Olympia-, 25 mei 1941, is aangehouden. Momenteel telt de vereniging 300 leden, hoofdzakelijk jeugdleden. De volgende takken van sport worden beoefend: kleutergym, jongens- en meisjesgym, meisjesturnen, jazzdans, damesgym, dames- en herenvolleybal en herencompetitievolleybal. Er wordt deelgenomen aan regionale, provinciale en landelijke wedstrijden en toernooien. Veder organiseert de club jaarlijks diverse activiteiten, zoals clubkampioenschappen, diplomaturnen, carnavalsavond, jeugdkamp, Sinterklaasviering en recreatief volleybaltoernooi.

JANSE BAGGE BEND

Het programma van zaterdag 17 september is een echte knaller, namelijk het optreden van de ‘Janse Bagge Bend’. “De mooder van alle Limburgse dialekgroepe” komt naar Sjilvend toe!! Een verdere omschrijving is eigenlijk overbodig, want wie kent de Janse Bagge nou niet?

SOLLICITERE

Nog altijd is hun grootste hit ‘Sollicitere’ het best scorende Limburgstalige popnummer uit de geschiedenis van de Top 40.
Samen met liedjes als o.a. Proemevlaai, Blief bie de mam en ‘t Knon oppe Mert behoort dit nummer tot de klassiekers uit de Limburgstalige pop.
Het repertoire van de bend kenmerkt zich door uitersten. Naast Totale Waanzin nummers zijn er ook songs met een hoog kippenvelgehalte. Kortom een echte Limburgse “stimmungsbend” met een hoog meezinggehalte welke zal zorgen voor voldoende vertier en plezier.
Met de complete band zullen ze deze avond aantreden en het dak eraf blazen. Kortom: ‘Fiëste wie de biëste’!!!

VOORPROGRAMMA

Het voorprogramma zal verzorgd worden door de band ‘Green Easer’. Deze jonge gasten zijn het favoriete voorprogramma van de Janse Bagge Bend zelf en zullen rock nummers uit de jaren 70 & 80 ten gehore brengen. Hun repertoire omvat vele classic hits van U2 tot Toto.
De zaal is geopend om 20.00 uur, waarna het voorprogramma om 21.00 uur van start gaat.
De prijs van een entreekaart in de voorverkoop bedraagt € 8,50 en bij de avondkassa € 11,-

VOORVERKOOPADRESSEN

• Sigarenmagazijn ’t Schwaamhoes, Beekstraat 26, 6451 CC Schinveld
• Tillemans Sport, Rumpenerstraat 31, 6443 CB Brunssum
• Van Breugel Offset, Provincialeweg 22, 6438 BE Oirsbeek
• Music Machine, Paardestraat 11, 6131 HA Sittard

Entreekaarten zijn hieronder online te bestellen:
[wetickets 1194]

Poster Janse Bagge Bend

Poster Janse Bagge Bend

JUBILARISSEN

Pyramide bouwen door GV Olympia in 1953 te BirgdenZondagochtend 18 september is er om 10.30 uur een brunch voor alle leden vanaf 16 jaar, ereleden, bestuursleden, trainers en jubilarissen. ’s Middags is er van 14.00 tot 15.00 uur een jubileumreceptie.
Behalve dat de vereniging 75 jaar bestaat, recipiëren dan de volgende jubilarissen:

erelid/oud voorzitter GV Keep Fit Sjeng von Tongelen (75 jr.)
erevoorzitter/oud voorzitter GV Olympia Sjeng Vaessen (60 jr.)
erelid/oud-voorzitter GV Olympia KFC Wiel Wevers (60 jr.)
jongenstrainer Frits Scholte (50 jr.)
Ron van Wessel (40 jr.)
meisjestrainster Jessie Meis (25 jr.)
lid damesgym Betsy van Ree (25 jr.)
volleyballid Hein Schutte (25 jr.)
trainster damesgym Kitty Verhooren (25 jr.)In kader van het 75-jarig bestaan organiseert Gymnastiekvereniging Olympia KFC Schinveld het weekend van 17 en 18 september 2016 een jubileumweekend in B.M.V. de Sjinskoel.