Ondertekening gebruikersovereenkomst Sjinskoel

Ondertekening gebruikersovereenkomst Sjinskoel
Ondertekening gebruikersovereenkomst Sjinskoel
Op 3 juli bereikte de Sjinskoel haar hoogste punt met de plaatsing van het dak op de gymzaal.  Samen met kinderen van de basisschool, de bouwvakkers en andere betrokkenen werd dit bijzondere moment gevierd, door de vlag te hijsen. Tijdens een korte toespraak complimenteerde verantwoordelijk wethouder Rodney Swelsen  de bouwvakkers voor het vele werk dat onder de vaak tropische weersomstandigheden is verzet. ‘Deze bouwvakkers werken aan jullie toekomst’, sprak hij de kinderen van de basisschool toe.
Eveneens werd op 3 juli de gebruiksovereenkomst met gymvereniging Olympia KFC ondertekend. Met bouwhelmen en veiligheidsschoenen zetten de  mannen voet in de contouren van de nieuwe gymzaal om daar de overeenkomst te ondertekenen. Olympia zal een van de vaste gebruikers worden van deze multifunctionele zaal die door de school zal worden  gebruikt voor de gymlessen en tevens gebruikt kan worden door de verenigingen voor hun grotere  evenementen.

Update Bouw

Met de plaatsing van het dak op de gymzaal, zijn de daken gereed en deze worden de komende  weken voorzien van dakbedekking en zonnepanelen. Het gebouw is dan grotendeels wind- en waterdicht en al voor de zomervakantie zal ook het gevelmetselwerk (ver) gereed zijn. Aan de binnenkant moet dan nog wel een hoop gebeuren; het plaatsen van binnenwanden en binnenkozijnen, installaties boven het plafond en in de wanden, stucwerk, etc. De  oplevering staat gepland in november en dan kunnen de gebruikers aan de slag met de ‘finishing touch’. Het streven is om de Sjinskoel na de kerstvakantie in gebruik te nemen.