Eindvoorstelling Jazzdans groepen GV Olympia KFC

Zoals gebruikelijk bij Gymnastiekvereniging Olympia KFC Schinveld vindt tijdens de laatste dinsdag, 14 juli 2015, van het seizoen de eindvoorstelling van de jazzgroepen plaats. Tijdens deze eindvoorstellingen zullen alle jazzgroepen een aantal demonstraties laten zien van hetgeen ze afgelopen seizoen hebben geleerd. Voor de allereerste keer zal ook de kleuterdansgroep hieraan deelnemen!!

Uiteraard zijn hierbij papa’s, mama’s, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s en overige vrienden van harte welkom! Om de drukte te spreiden zullen er 2 voorstellingen worden gegeven en wel volgens tijdschema:

Voorstelling 1:          17.00 – 18.00 uur

Voorstelling 2:          18.10 – 19.10 uur

De voorstellingen vinden plaats in gymnastiekzaal “Op de Berg” te Schinveld. Het is de bedoeling dat toeschouwers naar één van deze voorstellingen komen.