Deelname lichtstoet Sjilvend Alaaf

Onze vereniging viert dit jaar haar 75 jarig jubileum. De voorbereidingen hier van zijn al begonnen en wij zullen jullie over enige tijd nog informeren.

Naast Olympia KFC vier ook carnavalsvereniging Sjilvend Alaaf een jubileum dit jaar; 77 jaar of wel 7 x 11 jaar. Een van de activiteiten die zij organiseren is een carnavalsoptocht door Schinveld bij duisternis. Naast carnavalsmuziek zijn de groepen of wagens voorzien van gekleurde verlichting en dragen de deelnemers lampjes. Wie al een keer een ‘lichtstoet’ heeft gezien, weet dat dit een heel bijzondere optocht is.

Olympia loopt met deze optocht mee en wij willen dit met zoveel mogelijk leden doen. Behalve muziek, disco- en laser verlichting, willen wij aan alle deelnemers van onze groep een ‘lichtgadget’ met gekleurde LED-lampjes uitdelen. Die mag je natuurlijk houden. We hopen dat we met een hele grote groep deze ‘lichtstoet’ kunnen aanvullen en zo de mensen die aan de kant van de straat staan laten zien wie GV Olympia KFC is.

GV OLYMPIA KFC, al 75 joar in bewaeging vuuer jongk en auwt’.
Dit zal het optochtthema van onze groep zijn. Het lijkt ons een geweldige promotie voor ons eigen jubileum laat dit jaar.

WANNEER?
Twee weken na carnaval, op zaterdag 20 februari van af 19.00 uur, zal deze optocht door de donkere straten van Schinveld trekken.

DOE MEE!!
Om voorbereidingen te kunnen treffen en het inkopen van de lichtgadgets willen wij op tijd weten wie er van de leden, jong en oud, meer lopen.
Meld je aan voor deze activiteit en vier samen met ons carnaval op de straten van Schinveld.

20160116 lichtstoet