Carnavalsavond GV Olympia KFC

Zaterdag 30 januari houdt Gymnastiekvereniging Olympia KFC voor de vijfentwintigste keer haar carnavalsavond voor jong en oud. Het feest begint speciaal voor de allerkleinsten om 18.33 uur en vindt plaats in het verenigingslokaal café Im Weissen Rössl, Broekstraat 2 te Schinveld.

Prins Sarath I en de Raad van Elf van Carnavalsvereniging Sjilvend Alaaf en Jeugdprins Bjorn I en de Raad van Elf van de jeugdcarnavalsvereniging De Prengelkes zullen ook aanwezig zijn.

Iedereen is op deze avond welkom, in het bijzonder de carnavalesk verklede Schinveldse jeugd. Om 20.11 uur wordt aan het best verklede kind een prijs uitgereikt. De entree is gratis en er is voor elk kind een leuke verrassing.

Verdere informatie over GV Olympia KFC is te vinden op de verenigingswebsite: www.gvolympiakfc.nl

Opmaak 1