75 jaar gym in Schinveld

Op zaterdag 17 en zondag 18 september houdt Gymnastiekvereniging Olympia KFC Schinveld onder het motto ‘al 75 jaar in beweging voor jong en oud’ activiteiten in het kader van haar 75-jarig bestaansfeest. Locatie: BMV De Sjinskoel aan de Kloosterlaan te Schinveld.
Groepsfoto GV Olympia uit 1942 Gymnastiekvereniging Olympia Keep Fit Combinatie is op 1 januari 1990 ontstaan uit een fusie tussen jongensgymvereniging Olympia en meisjesgymvereniging Keep Fit, waarbij de oudste oprichtingsdatum -die van Olympia-, 25 mei 1941, is aangehouden. Momenteel telt de vereniging 300 leden, hoofdzakelijk jeugdleden. De volgende takken van sport worden beoefend: kleutergym, jongens- en meisjesgym, meisjesturnen, jazzdans, damesgym, dames- en herenvolleybal en herencompetitievolleybal. Er wordt deelgenomen aan regionale, provinciale en landelijke wedstrijden en toernooien. Veder organiseert de club jaarlijks diverse activiteiten, zoals clubkampioenschappen, diplomaturnen, carnavalsavond, jeugdkamp, Sinterklaasviering en recreatief volleybaltoernooi.
Voor meer informatie: www.gvolympiakfc.nl.

Janse Bagge Bend
Zaterdag 17 september staat de bekende Limburgse dialectband ‘Janse Bagge Bend’ op de planken. In het voorprogramma speelt ‘Green Easer’. De zaal gaat open om 20 uur. Kaarten kosten in de voorverkoop € 8,50 en bij de avondkassa € 11,00. Voor voorverkoop, zie: www.gvolympiakfc.nl.

Jubilarissen
Pyramide bouwen door GV Olympia in 1953 te BirgdenZondagochtend 18 september is er om 10.30 uur een brunch voor alle leden vanaf 16 jaar, ereleden, bestuursleden, trainers en jubilarissen. ’s Middags is er van 14.00 tot 15.00 uur een jubileumreceptie.
Behalve dat de vereniging 75 jaar bestaat, recipiëren dan de volgende jubilarissen:

erelid/oud voorzitter GV Keep Fit Sjeng von Tongelen (75 jr.)
erevoorzitter/oud voorzitter GV Olympia Sjeng Vaessen (60 jr.)
erelid/oud-voorzitter GV Olympia KFC Wiel Wevers (60 jr.)
jongenstrainer Frits Scholte (50 jr.)
Ron van Wessel (40 jr.)
meisjestrainster Jessie Meis (25 jr.)
lid damesgym Betsy van Ree (25 jr.)
volleyballid Hein Schutte (25 jr.)
trainster damesgym Kitty Verhooren (25 jr.)