Zaterdag 17 september: Janse Bagge Bend in Sjilvend

In kader van het 75-jarig bestaan organiseert Gymnastiekvereniging Olympia KFC Schinveld het weekend van 17 en 18 september 2016 een jubileumweekend in B.M.V. de Sjinskoel.
Het programma van zaterdag 17 september is een echte knaller, namelijk het optreden van de ‘Janse Bagge Bend’. “De mooder van alle Limburgse dialekgroepe” komt naar Sjilvend toe!! Een verdere omschrijving is eigenlijk overbodig, want wie kent de Janse Bagge nou niet?

SOLLICITERE

Nog altijd is hun grootste hit ‘Sollicitere’ het best scorende Limburgstalige popnummer uit de geschiedenis van de Top 40.
Samen met liedjes als o.a. Proemevlaai, Blief bie de mam en ‘t Knon oppe Mert behoort dit nummer tot de klassiekers uit de Limburgstalige pop.
Het repertoire van de bend kenmerkt zich door uitersten. Naast Totale Waanzin nummers zijn er ook songs met een hoog kippenvelgehalte. Kortom een echte Limburgse “stimmungsbend” met een hoog meezinggehalte welke zal zorgen voor voldoende vertier en plezier.
Met de complete band zullen ze deze avond aantreden en het dak eraf blazen. Kortom: ‘Fiëste wie de biëste’!!!

VOORPROGRAMMA

Het voorprogramma zal verzorgd worden door de band ‘Green Easer’. Deze jonge gasten zijn het favoriete voorprogramma van de Janse Bagge Bend zelf en zullen rock nummers uit de jaren 70 & 80 ten gehore brengen. Hun repertoire omvat vele classic hits van U2 tot Toto.
De zaal is geopend om 20.00 uur, waarna het voorprogramma om 21.00 uur van start gaat.
De prijs van een entreekaart in de voorverkoop bedraagt € 8,50 en bij de avondkassa € 11,-

VOORVERKOOPADRESSEN

• Sigarenmagazijn ’t Schwaamhoes, Beekstraat 26, 6451 CC Schinveld
• Tillemans Sport, Rumpenerstraat 31, 6443 CB Brunssum
• Van Breugel Offset, Provincialeweg 22, 6438 BE Oirsbeek
• Music Machine, Paardestraat 11, 6131 HA Sittard

Entreekaarten zijn hieronder online te bestellen:
[wetickets 1194]

Poster Janse Bagge Bend

Poster Janse Bagge Bend