Sint Nicolaas bezoekt GV Olympia KFC

En jawel hoor, het is weer zover: Sinterklaas zal weer een bezoek aan Olympia KFC brengen. Op vrijdag 25 november 2016 om 18.00 uur zal hij samen met Zwarte Piet voor de allerkleinsten van onze vereniging naar de gymzaal komen.

Jullie kunnen dan weer laten zien wat jullie allemaal in de gymzaal hebben geleerd. Misschien kunnen jullie Zwarte Piet nog wel wat trucjes bijbrengen, zodat hij bijvoorbeeld makkelijker over de daken van de huizen kan lopen?!?! Om de Sint te verrassen zullen we een toestellencircuit opstellen, zodat jullie kunnen laten zien wat jullie al allemaal kunnen.

Aangezien de Sint onze vereniging een warm hart toedraagt, zal hij voor alle jeugdleden die op deze avond aanwezig zijn een klein presentje meebrengen. Daarnaast heeft hij gevraagd of jullie voor hem de tekening op de achterzijde van deze uitnodiging willen kleuren. Hij wil namelijk zijn werkkamer wat opfleuren. Voor de mooiste tekening heeft de Sint dan ook nog een extra verrassing!!

De Sint komt dus op vrijdag 25 november 2016 om 18.00 uur en zal tot 19.00 uur blijven. Vraag dus aan je ouders of zij je op tijd bij de gymzaal afzetten zodat je dit feest niet hoeft te missen!!!! Om 19.00 uur kunnen zij je dan weer komen halen. Het is dus niet de bedoeling dat je ouders blijven, want dan wordt het veel te druk.