Hulptrainster Kelly Gelissen prinses JCV de Prengelkes

Zondag 20 november 2016 werd tijdens een bonte middag, ter ere van het jubileum van J.C.V. de Prengelkes 3×11 jaar, in de B.M.V. ‘De Sjinskoel’ de proclamatie van de nieuwe Jeugdprinses verricht. Met als thema de “Prengelkes op camping” werd de nieuwe Jeugdprinses door de leden van de jeugdraad en begeleiders bekend gemaakt.

De nieuwe Jeugdprinses van J.C.V. de Prengelkes is Kelly I (Gelissen). Kelly Gelissen is de nieuwe Jeugdprinses van de jubilerende jeugdcarnavalsvereniging J.C.V. de Prengelkes uit Schinveld. Zij is tweedejaars Havo leerling op het Sint-Janscollege in Hoensbroek, ze wordt op 1 januari 2017, 14 jaar. Carnaval vieren zit haar in het bloed, ze is al jaren lid van de jeugdraad, was haar moeder jeugdprinses in Guttencoven, haar broer jeugdprins bij de Prengelkes en vader prins bij Sjilvend Alaaf. Ook waren haar opa en oma resp. prins en ordedraagster van Sjilvend Alaaf. Haar grote passie is turnen, ze is actief lid bij G.V. Olympia KFC Schinveld, lid van de trampoline groep, turnt bij de selectiegroep waarvan ze afgelopen seizoen clubkampioene is geworden en is ze vervangend trainster van de donderdaggroepen en de kleutergym. Andere grote hobby’s zijn vakantie vieren, liefst op de camping en creatief bezig zijn.

J.C.V. de Prengelkes houdt haar receptie op zondag 5 februari 2017 in B.M.V. ‘De Sjinskoel’ waar u vanaf 13.11 uur Prinses Kelly I kunt feliciteren.