Clubhelden van de Amateursport

Vanaf 27 september 2017 gaat het AD in iedere gemeente van Nederland op zoek naar de leukste, beste, trouwste en meest bijzondere vrijwilligers die zich actief inzetten voor hun sportvereniging.
In iedere gemeente wint de clubheld met de meeste stemmen. Er worden 15 regiowinnaars verkozen waaruit de vakjury de landelijke winnaar selecteert. De winnaar mag zich een jaar lang dé clubheld van Nederland noemen en ontvangt een cheque met € 10.000,- voor de vereniging!

GV Olympia KFC neemt ook deel aan deze verkiezing ‘Clubhelden van de amateursport’ en heeft hiervoor trainster Manon Wijshoff genomineerd.
De vereniging maakt hierdoor nu kans op € 10.000,- !!! Dat zou natuurlijk super mooi zijn voor de club!! Dit betekent wel dat er veel gestemd moet worden. Dat kan via de website:  https://ad.clubheld2017.nl

We verzoeken iedereen om ook even te stemmen. Je maakt trouwens zelf ook nog kans om een lotenpakket van de Nederlandse Loterij t.w.v. €50,- te winnen. Deze wordt aan iedere 1000ste stemmer uitgereikt.

Clubhelden van de Amateursport

Clubhelden van de Amateursport