Sportieve Beweging voor 55+ers

De groep Sportieve Beweging voor 55+ers van gymnastiekvereniging Olympia KFC Schinveld kan nog enkele leden gebruiken. Bewegen is voor deze leeftijdscategorie belangrijk om fit te blijven, maar samen bewegen bevordert ook nog eens de sociale contacten.
Er wordt les gegeven in Bodyfit en Pilates. Bodyfit is een les die gericht is op de fitheid van je hele lichaam. Pilates is een methode om de spieren te versterken en in conditie te houden.
De lessen vinden plaats in de gymzaal van B.M.V. ‘De Sjinskoel’ te Schinveld op maandagochtend van 09.30 tot 10.30 uur. De lessen worden gegeven door de nieuwe enthousiaste trainster Birgit Duschak, de contributie bedraagt € 11,80 per maand en er is geen inschrijfgeld. Geïnteresseerden kunnen natuurlijk 1 maand lang gratis meedoen.

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met bestuurslid Margret Offermans op telefoonnummer 045 – 525 19 49. Verdere informatie over het lesaanbod van Gymnastiekvereniging Olympia KFC is ook te vinden op de verenigingswebsite: www.gvolympiakfc.nl