Feestavond GV Olympia KFC

Op zaterdag 3 november houdt Gymnastiekvereniging Olympia KFC Schinveld haar jaarlijkse feestavond. Om 21.00 uur worden de volgende jubilarissen gehuldigd:

40 jaar lid:
Camiel Jacobs (voorzitter), Jacques Kuijpers (Sympathisant), Frank Rademakers (erelid) en Stefan Rademakers (Secretaris).

25 jaar lid:
Peter Joosten (Sympathisant), Shirley Joosten (Sympathisant), Thresie Renneberg (lid damesvolleybal) en Erika Thoen (bestuurslid en trainster volleybal)

12 ½ jaar lid:
Winand Bilderbeek (lid volleybal), Arcèn Bruls (bestuurslid), Wendy Cornelissen (lid volleybal), Bryan Dohmen (lid trampolinegroep), Mayte Dohmen (lid trampolinegroep), Julie Gebben (lid jazzdans / Technische leiding), Joep Jacobs (lid jongensgym), Mariet Pepels (Erelid), José Theunissen (lid damesgym) en Ashwin Thissen (lid volleybal)

Daarnaast wordt de Jazzgroep C 20+ gehuldigd. Op 23 juni 2018 behaalde de jazzgroep C 20 jaar en ouder onder leiding van trainster Daisy de Jonge een 2e plaats tijdens de Nederlandse Kampioenschappen Jazzdans in AHOY Rotterdam.

Verder wordt officieel afscheid genomen van trainster Kitty Verhooren. Na periode van 28 jaar stopt zij als trainster van de damesgymgroep. Ook wordt officieel afscheid genomen van Melina Gerets-Thoen, tot dit jaar bestuurslid ledenadministratie.

De feestavond vindt plaats vanaf 20.00 uur in verenigingslokaal Im weissen Rössl, Broekstraat 2 te Schinveld.