Nieuw: Pilates lessen bij GV Olympia KFC Schinveld

Vanaf woensdag 8 mei is het mogelijk om Pilates lessen te volgen bij gymnastiekvereniging GV Olympia KFC Schinveld. Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is.

Het is een effectieve training die je spiergroepen versterkt én rekt om een evenwichtig en soepel lichaam te krijgen. Dus… lichamelijke inspanning met ontspanning als bijkomend effect!

De lessen vinden elke woensdag plaats in de gymzaal van B.M.V. ‘De Sjinskoel’ te Schinveld van 19.00 tot 20.00 uur. De lessen worden in groepsverband gegeven door de nieuwe enthousiaste trainster Birgit Duschak, de contributie bedraagt € 11,80 per maand en er is geen inschrijfgeld. Geïnteresseerden kunnen natuurlijk 1 maand lang gratis meedoen. Zowel mannen als vrouwen zijn van harte welkom.

Voor meer informatie en aanmelden kan contact worden opgenomen met bestuurslid Margret Offermans. Verdere informatie over het lesaanbod van Gymnastiekvereniging Olympia KFC is ook te vinden op de verenigingswebsite: www.gvolympiakfc.nl