Corona-update 1 mei 2020

Beste leden / ouders,

De vreemde coronaperiode duurt inmiddels al heel wat weken. Ook voor onze vereniging is het een moeilijke tijd. Daar waar we normaal gesproken lekker actief bezig zouden zijn in de zaal, deel zouden nemen aan wedstrijden en ons zouden voorbereiden op het Olympia Matinee, ligt alles al een hele tijd stil. Balen, maar het is even niet anders, onze gezondheid gaat immers voor.

Op dit moment mogen jongeren t/m 12 jaar onbeperkt  sporten, echter alleen op buitensportaccommodaties. Voor nu is het voor onze vereniging dan ook nog geen reële optie.

Wij bekijken of er, naast de reeds uitgevoerde initiatieven van de jazzdance en pilatesles, voor ons nog andere mogelijkheden zijn. Dit zal gebeuren in overleg met de gemeente Beekdaelen, waarbij de richtlijnen van het RIVM en de KNGU leidend zijn. We zullen echter nog even geduld moeten hebben en zodra er meer informatie is zullen wij deze met je delen

Wij hebben, rekening houdende met onze financiële mogelijkheden, besloten om dit geduld enigszins te compenseren en voor de maand mei 2020 geen contributie te innen.

Hopelijk krijgen we binnenkort weer wat positiever nieuws.

Voor nu: blijf in beweging en blijf gezond!

Bestuur GV Olympia KFC Schinveld