Corona-update

Beste leden / ouders,

Even een update vanuit onze vereniging;
we zitten inmiddels al in juni en een groot aantal groepen zijn gestart met buitentrainingen. Een compliment voor de train(st)ers die hiermee aan de slag gaan. Het is fijn om te zien dat we weer kunnen! De komende periode zullen we de verdere mogelijkheden bekijken, uiteraard rekening houdende met alle richtlijnen.

Verder moeten we jullie tot onze spijt mee delen dat het jeugdkamp van 2020 is geannuleerd. Naar onze mening is het niet mogelijk om een dergelijke activiteit op een verantwoorde wijze in september te kunnen organiseren, rekening houdende met de beperkingen die de Coronapandemie met zich meebrengen. We hebben wel al een datum geprikt voor 2021 en wel 10, 11 en 12 september 2021! Noteer deze maar vast!

Hopelijk mogen we in september weer enigszins normaal het sportseizoen starten. We hopen daar dan op een leuke manier invulling aan te geven.

Kijk ook regelmatig op onze facebookpagina of website voor het laatste nieuws.

Voor nu: blijf in beweging en blijf gezond!