Opstarten lessen per 17 januari 2022

Zoals jullie weten hebben er inmiddels weer versoepeling plaatsgevonden. We mogen weer de zaal in en sporten!!! We moeten alleen rekening houden met een aantal voorwaarden. Hieronder staan deze kort weergegeven:

  1. Voor alles geldt: Blijf bij gezondheidsklachten thuis!
  2. Ben je 18 jaar en ouder? Laat dan voor aanvang van de training de QR-code van de Coronatoegangsbewijs inscannen door de train(st)er. Heb je geen QR-code, dan is het heel erg vervelend, maar dan is op dit moment binnensporten niet toegestaan en kun je niet deelnemen aan de training.
  3. Voor iedereen geldt buiten de gymzaal: houd 1 ½ meter afstand.
  4. Binnen moet iedereen een mondkapje dragen. Maar deze mag uiteraard af tijdens het sporten. Dit geldt voor iedereen van 13 jaar en ouder.
  5. We hanteren de richtlijnen van verantwoord sporten opgesteld op basis van advies RIVM / NOC-NSF / KNGU.
  6. De oorspronkelijke lestijden worden gehandhaafd. De leden worden bij de ingang opgehaald door de train(st)ers (bij de begintijd van de les). Na aanvang is er géén toegang meer tot de les, dus kom op tijd.
  7. We schudden geen handen, geven geen high-fives of boks.
  8. Was thuis vóór en na de training goed je handen.
  9. Toestellen zullen na iedere les worden schoongemaakt.
  10. Iedereen houdt zich aan de gemaakte afspraken.

Met vriendelijke groet,

Bestuur GV Olympia KFC