Lichtstoet Schinveld 2 april 2022

Nadat vorig jaar de lichtstoet in Schinveld niet is doorgegaan, wil CV Sjilvend Alaaf dit jaar een nieuwe poging wagen en een lichtstoet organiseren. We hebben de afgelopen jaren steeds deelgenomen en ook dit jaar zijn we van plan om weer mee te doen aan deze bijzondere optocht. De lichtstoet vindt plaats op zaterdag 2 april 2022 en start om 20.30 uur.

We hopen dat we, net als de vorige edities weer met een grote groep kunnen deelnemen en hopen dan ook op veel aanmeldingen. Om een inschatting te kunnen maken welke voorbereidingen getroffen moeten worden, vragen wij jullie dan ook om je zo snel als mogelijk aan te melden. 

Thema:

Het thema van dit jaar is het jubileum van onze vereniging: 

“GV Olympia KFC, 80 jaar oud, maar nog springlevend!’.

We willen in feestelijke kleding lopen waarbij de kleuren zwart en goud gecombineerd de basis vormen. We zullen de groep verder aankleden met een aantal stokken met gouden ballonnen. Wees maar creatief!!

De vereniging zorgt voor voldoende lichtgadgets voor alle deelnemers. Uiteraard zou het leuk zijn als je zelf ook eigen verlichting meeneemt.

Ga je mee? Meld je dan vóór 12 maart 2022 aan via onderstaande link: https://forms.office.com/r/Ed3wwsxneM

Meld je aan voor deze gezellige activiteit en vier samen met ons carnaval door de straten van Schinveld.

Met vriendelijke groet,

Bestuur GV Olympia KFC

https://forms.office.com/r/Ed3wwsxneM